Parker kažnjen, ali ostaje u Zvezdi

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parker kažnjen, ali ostaje u Zvezdi

Nepoželjnom napadaču crveno-belih smanjena plata, međutim, ostaje da trenira na "Marakani".

Foto: MN Press

  Praktično od dolaska u Crvenu zvezdu pre godinu dana, Džošua Parker zadaje glavobolju čelnicima crveno-belih.

Problematični napadač iz Engleske, poreklom sa Antigva i Barbuda, kvalitetom nije opravdao očekivanja, ali jeste reputacijom koja ga je pratila - da je problematičan.

Po povratku sa pozajmice škotskom Aberdinu, crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su Parkeru dali odrešene ruke u izboru novog kluba, međutim, on je odlučio da ostane u Beogradu makar i ne igrao. To znači da će Zvezda morati da nastavi da ga plaća i u narednih godinu dana.

Pošto je nedavno, po drugi put, samovoljno dao sebi slobodne dane i otišao u London, delovalo je da klub ima prostora za raskid saradnje na štetu igrača, međutim, to se nije dogodilo.

Parker se posle nekoliko dana vratio na stadion u Ljutice Bogdana i nastavio da trenira, a crveno-beli su odlučili da ga kazne oduzimanjem 10 odsto plate, što dođe oko 9.000 evra.

Nekadašnja nada londonskog Kvins Park Rendžersa trenutno trenira sa, takođe "otpisanim", Idanom Veredom, a Sport piše da će odlukom trenera Miodraga Božovića njih dvojica, po povratku ekipe sa priprema na Kipru, ponovo biti priključeni radu prvog tima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.