Paragvajci iznenadili Korintijans

Izvor: TV Arena Sport, 07.Maj.2015, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paragvajci iznenadili Korintijans

Paragvajska ekipa je iznenadila sve i savladala velikog rivala iz Brazilske lige, Korintijanse rezultatom 2:0 u prvom meču osmine finala Kupa Libertodores.

Dominacija Korintijansa u prvom poluvremenu nije donela rezultate i osim par propuštenih prilika nije se desilo ništa vredno pažnje.

U drugom delu igre potpuno druga slika. U 60. minutu Santander je zatresao mrežu za šok Brazilaca koji su bili jako samouvereni u povoljan rezultat na ovom meču. Pred sam >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << kraj utakmice Kontrera postiže drugi gol za domaću ekipu uz pomoć strelca prvog gola, Santandera.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izjednačenje u poslednjoj sekundi meča

Izvor: TV Arena Sport, 07.Maj.2015

Duel dve brazilske ekipe u Kupu Libertodores, Atletiko Mineiro - Internacional tek se u zaustavnom vremenu završio nerešenim rezultatom i donosi nam neizvestan revanš...Internacional je sjajno otvorio utakmicu i Lopez je postigao gol već u drugom minutu meča. Nije se dugo čekalo na odgovor Atletika...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.