Paklena veza Sidneja: Dimitrijević - Ninković (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2015, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paklena veza Sidneja: Dimitrijević - Ninković (VIDEO)

Srpski vezsta i najbolji igrač australijskog kluba u prošloj sezoni potpisao novi ugovor, pa će sa Milošem Ninkovićem biti udarna igla Sidneja na sredini terena

Sidnej je sačuvao svog najboljeg igrača! Miloš Čava Dimitrijević potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa australijskim klubom, pa će naredne sezone zajedno sa Milošem Ninkovićem, koji je nedavno stigao na Alijanc stadion, igrati u vezom redu.

Dimitrijević je postigao dva gola >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na 28 utakmica u prošloj sezoni i bio je jedan od najzaslužnijih što se ekipa Grema Arnolda plasirala u veliko finale tamošnjeg prvenstva i obezbedila plasman u Ligu šampiona Azije.

Jedan od prioriteta uprave kluba ovog leta bio produžetak saradnje sa nekadašnjim prvotimcem Crvene zvezde.

"Stvarno sam srećan što sam produžio ugovor sa Sidnejom. Dugo sam razmišljao o tome gde bih mogao da nastavim da igram u narednoj sezoni i srećan sam što sam napravio pravu odluku. Rad sa Arnijem (Arnold) i takmičenje u Ligi šampiona su predstavljali ogroman razlog za ostanak", rekao je Dimitrijević.

Pored toga što je prošle sezone izabran za najboljeg igrača kluba, Dimitrijević je izabran i među 16 najboljih igrača australijskog prvenstva.



(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.