Paklena četiri dana prelaznog roka u Novom Sadu: Kako će izgledati Voša na jesen?

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2015, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paklena četiri dana prelaznog roka u Novom Sadu: Kako će izgledati Voša na jesen?

Čelnici Vojvodine čekaju „nepristojne“ ponude za Ivanića i Ožegovića, dogovoren dolazak Nikole Antića, stižu štoper i levi vezni

Bilo je jako slatko, ali nažalost možda i kratko. Bez obzira što je odigrala četiri kvalifikaciona kola uključujući epsku utakmicu protiv Sampdorije, Vojvodina neće moći da zatvori finansijsku konstrukciju dvomesečnim učestvovanjem u Evropi. Čelnici Stare dame su tokom evropskih bitaka odbijali sve razgovore na temu potencijalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << transfera, pa sada pred sobom imaju četiri paklena dana.

Evropska odiseja u epicentar transfer zbivanja izbacila je kreativnog vezistu Mirka Ivanića i napadača Ognjena Ožegovića. Kao potencijalne destinacije Mirka Ivanića pominjale su se Selta, Bursa, Genk, dok je za nekadašnjeg centarfora Crvene zvezde Sampdorija bila spremna da iskešira dva miliona evra. Tako su bar pisali italijanski mediji. Međutim, do sada u Novi Sad nije stigla ponuda koja bi zadovoljila apetite odgovornih iz Vojvodine. Bar kada je reč o Ivaniću i Ožegoviću. Nogu bi trebalo da povuče levi bek Bojan Nastić koji će pojačati redove Legije za 200.000 evra uz obavezu da poljski klub isplati Vojvodini 20 posto od narednog transfera. Zamena je već pronađena. U Novi Sad bi trebalo da stigne zlatni „Litvanac“ Nikola Antić. Reč je o nekadašnjem beku Rada koji je prošle sezone nosio dres Crvene zvezde, a trenutno je član Jagodine.

Ožegović je postao igrač o kome se priča širom Evrope. Zvezdin đak mogao bi u slučaju ozbiljne ponude da ode iz Novog Sada. Ako se to desi u Novom Sadu se uzdaju u dvojac rekovalescenata. Reč je o iskusnom Miljanu Mrdakoviću i Džonu Meriju. Internacionalac iz Kameruna je zimus stigao u Vojvodinu, ali prvo nije igrao zbog papirologije, a potom zbog povrede. Međutim, na prijateljskim mečevima je pokazivao zavidan kvalitet i redovno tresao mrežu. Dobri poznavaoci prilika u Novom Sadu tvrde da Meri podseća na Ezeja Frajdeja, tačnije da je jak kao nekadašnji napadač Mladosti iz Lučana, ali i mnogo tehnički pismeniji.

NA METI LAZAR ROSIĆ, DŽON MERI JE BOLJI OD FRAJDEJA

Vojvodina želi da pojača konkurenciju i na mestu levog veznog , poziciju koju su u dosadašnjem delu sezone  pokrivali Darko Puškarić i mladi Stamenić. Na radaru su dvojica igrača, čija imena u Novom Sadu kriju. Uspeli smo da saznamo je da jedan domaći igrač, dok je drugi stranac iz okruženja. Prelazni rok u Novom Sadu mogao bi da bude zaključen i angažovanjem štopera. Vojvodina je zainteresovana za dojučerašnjeg defanzivca Radničkog Lazara Rosića koji je priznao u razgovoru za MOZZART Sport da ima ponude dva superligaša. Izgleda da će oko Rosića koplja lomiti Vojvodina i Čukarički.

Očekuju nas burni dani u Novom Sadu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.