Paklen žreb za Đokovića u Akapulku

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2017, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paklen žreb za Đokovića u Akapulku

U nedelju uveče obavljen je žreb za ATP 500 turnir u Akapulku koji će biti odigran naredne nedelje u ovom meksičkom gradu.

Nakon odustajanja Miloša Raonića, koji se zbog povrede povukao sa finala Delrej biča, za drugog nosioca je postavljen Rafael Nadal pa Novak Đoković neće moći da igra protiv Španca sve do meča za trofej.

Srpski teniser će na sartu turnira igrati protiv Martina Kližana, a u slučaju pobede sledio bi duel sa boljim iz dvoboja Huana Martina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << del Potra sa jednim od kvalifikanata. Eventualni rival u četvrtfinalu, ako ne bude iznenađenje, Đokoviću bi bio Australijanac Nik Kirios, a u polufinalu Austrijanac Dominik Tim.

Podsećamo da je Del Potro bio prvi protivnik i nepremostiva prepreka za Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Argentinac je tada savladao Srbina u dva taj-brejka 7:6, 7:6.

Pored 500 ATP poena najbolji teniseri sveta u Akapulku će se boriti i za nagradni fond od 1.491.310 američkih dolara, od čega će pobedniku pripasti 300.000, a poraženom finalsti 126.000.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.