Pa šta ako je otišao Kasiljas? Kasilja presudio Mihinom Milanu za trijumf Reala

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pa šta ako je otišao Kasiljas? Kasilja presudio Mihinom Milanu za trijumf Reala

Siniša Mihajlović nije uspeo da kao trener Milana ostvari trijumf protiv madrdiskog Reala u revijalnom takmičenju deset klubova, Međunarodnom kupu šampiona, jer je španski tim posle 0:0 u Šangaju pobedio sa 10:9 boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Mihajlović je "kraljevskom klubu" suprotstavio startnu postavu Aleks, De Siljo, Aleks, Eli, Antoneli, Pol, De Jong, Bertolaći, Suso, Ćerći, Nijang, ali ni oni, ni igrači koji su zaigrali u nastavku (Donaruma, Mekses, Palata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mauri, Adrijano, Kalabrija, Zapata, Baka, Montolivo i Honda) nisu uspeli da matiraju Navasa, odnosno njegovu zamenu, a potonjeg junaka Reala, Kasilju.

Jer, posle 90 minuta borbe u kojoj se u strelece nije upisao nijedan igrač Reala (uz pomenute golmane zaigrali su Danilo, Pepe, Varan, Arbeloa, Kazemiro, Modrić, Vazkez, Bejl, Ronaldo i Benzema kao starter, odnosno rezerve Marselo, Čerišev, Hese, Karvahal, Kros, Naćo, Rodrigez, Ramos i Isko), pa su na red došli jedanaesterci.

Odluku o pobedniku doneo je rezervni čuvar mreže Real Madrida, Fransisko "Kiko" Kasilja, koji je najpre postigao gol za 10:0, a onda odbranio šut Đanluiđija Donarume.

Mihajloviću ostaje uteha da je bolje prošao od gradskog rivala, Intera, koji je od Reala, takođe u Kini, u ponedeljak izgubio sa 3:0.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Real Madrid pobedio Milan na penale

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2015

Fudbaleri Real Madrida savladali su danas u Šangaju ekipu Milana boljim izvođenjem penala sa 10:9 na Međunarodnom kupu šampiona, revijalnom takmičenju deset klubova...Utakmica je posle 90 minuta igre završena bez golova (0:0), a junak pobede Reala bio je rezervni golman Fransisko Kasilja, koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.