PUTOVANJE IZ SNOVA: Evo šta je gazda Lestera obećao igračima ako osvoje titulu u Premijer ligi

Izvor: Kurir, 14.Feb.2016, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTOVANJE IZ SNOVA: Evo šta je gazda Lestera obećao igračima ako osvoje titulu u Premijer ligi

Vlasnik engleskog premijerligaša Lestera tajlandski bogataš Vičai Šrivadhanaprabha obećao je igračima ovog kluba put u Las Vegas ako osvoje titulu.

Lester ranije danas izgubio od Arsenala 2:1 u derbi meču 26. kola Premijer lige. "Lisice" su i pored poraza zadržale prvo mesto na tabeli sa 53 boda.

Tajlandski bogataš je odlučio da motiviše igrače Lestera u nastavku sezone da dođu do istorijskog uspeha i osvajanja titule.

On im je obećao putovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz snova. Igrači i stručni štab Lester dobiće kolektivno putovanje u Las Vegas sa svim plaćenim troškovima ako osvoje titulu u Premijer ligi.

Videćemo da li će ovo biti dodatni motiv za "lisice"...

Autor: Kurir sport,Foto: Reuters

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.