PSŽ bolji od Lila na premijeri 11. kola Lige 1

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2016, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ bolji od Lila na premijeri 11. kola Lige 1

Fudbaleri Pari sen Žermena slavili su na gostovanju i tako se makar na kratko popeli na drugo mesto na tabeli.

Ekipa Lila koja je jedno od najvećih razočarenja ove sezone, pružila je solidan otpor aktuelnom prvaku Francuske na otvaranju 11. kola.

Ipak, PSŽ je na kraju sasvim zasluženo slavio sa 0:1, bili su bolji rival tokom većeg dela susreta, a strelac pobedonosnog gola bio je Edinson Kavani u 65. minutu susreta. Urugvacju je to bio 10. gol ove sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Nakon 11. mečeva PSŽ ima 23 boda i nalazi se a drugom mestu Lige 1 sa tri boda manje od prvoplasirane Nice, ali i utakmicom više kako od njih tako i od trećeplasiranog Monaka koji ima svega bod manje od "Svetaca".

Lil je potpuno podbacio ove sezone, nakon 11 utakmica imaju 10 bodova, nalaze se samo dva mesta iznad zone ispadanja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bundes liga: Bajernu derbi Bavarske, Lajpcig je hit

Izvor: Vesti-online.com, 29.Okt.2016, 17:23

U malom bavarskom derbiju, Bajern je slavio na gostovanju Augzburgz+u 3:1 u devetom kolu Bundes lige...Raspucan je bio Robert Levandovski, koji je postigao dva gola, dok se u listu strelaca upisao i sve bolji ARjen Roben, koji je prethodne sezone imao mnogo problema sa povredama...Super bogati Lajpcig...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.