PROCURELO: Zna se kada će Leonardo napustiti Humsku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2017, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURELO: Zna se kada će Leonardo napustiti Humsku! (FOTO)

Brazilac razočarao protiv Olimpijakosa.

Sagi o Leobardu nema kraja. Taman kada se mislilo da će Brazilac, posle izvinjenja, nastaviti evropsko putešestvije u Partizanu, (ne)očekivani poraz od Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ubrzao je priču oko njegovog odlaska u Al Ahli iz Džede.

VUČELIĆ: Sudija katastrofalan, videli smo da Suma nije spreman

Čelnici srpskog prvaka dobili su konkretnu ponudu od preko 4.000.000 evra tokom prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelje, pa je Leo još tada želeo da napusti Parni valjak. Obzirom da mu nije bilo omogućeno, došlo je do sukoba sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, kao i odbijanje igrača da trenira pred duel sa Mačvom, u prvom kolu Superlige Srbije.

Situacija se, međutim, promenila iz korena. Partizan je suočen sa milionima iz Saudijske Arabije, tim iz Džede gaji velike ambicije u azijskoj Ligi šampiona i nudi Leu dvogodišnji ugovor, pa bi čelnici ovog kluba voleli da ga vide u Al Ahliju već posle revanša sa Olimpijakosom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.