Izvor: HotSport.rs, 17.Dec.2014, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRINCIP JE ISTI: Đorđević lojalan Srbiji

U utorak su španski mediji krenuli sa spekulacijama da bi Pabla Lasa na klupi madridskog Reala mogao da zameni aktuelni selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević.

Međutim, kako je ranije već odbio Olimpijakos po svemu sudeći isto će se desiti i sa Realom ukoliko uopšte dođe do ponude pošto Sale nacionale nema nameru da napušta „orlove“ na pola posla, kako on sam kaže.
– Ne želim da zbog posla u klubu napustim drugu najbolju reprezentaciju na svetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Imajući u vidu moje principe i profesionalizam, takva opcija je isključena. Ostaću lojalan Srbiji, jer sam to obećao. Bilo bi zaista neodgovorno sa moje strane da prihvatim ponudu evroligaša, kada treba misliti na predstojeće Evropsko prvenstvo. Ne volim da ostavljam poslove nedovršenim. Možda bi neko izabrao drugačije, ja ne, prenose Novosti Đorđevićeve reči.
S obzirom da Đorđević ima ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije do leta 2016. godine evropski velikani koji ga žele na svojoj klupi moraće izgleda da sačekaju do tada ili da se nadaju da se Srbija ne plasira na Olimpijske igre kako bi ga nešto ranije dobili.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.