PRIMERA: Real u poslednjem minutu isčupao bod na Kamp Nou (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Dec.2016, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIMERA: Real u poslednjem minutu isčupao bod na Kamp Nou (VIDEO)

Fudbaleri Barselone i Real Madrida igrali su danas nerešeno 1:1 u derbi utakmici 14. kola španske Primere.
Barselona je povela golom Luis Suares u 53. minutu, da bi Real u 90. minutu izjednačio preko Serhija Ramosa.
Prvo poluvreme nije donelo mnogo uzbuđenja. Katalonci su imali loptu, dok su Madriđani čekali šansu iz kontranapda.
Početak drugog poluvremena nije doneo ništa novo, ali je Barselona ipak u 53. minutu stigla do gola. Nejmar >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je iznudio prekršaj na levoj strani, a potom ga izveo i u petercu pronašao Suaresa, koji je glavom loptu prosledio u mrežu Reala za vođstvo Katalonaca.
Lider šampionata na Kamp Nou sve do finiša utakmice nije stvorio pravu priliku, a Barselona je s druge strane u 68. minutu preko Nejmara imala priliku da povisi na 2:0, ali je Brazilac u izglednoj situaciji sa oko šest metara šutirao preko gola.
U 90. minutu Marselo je na levom boku iznudio slobodan udarac. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić je izveo prekid, a u šesnaestercu je pronašao usamnjenog Ramosa koji je loptu glavom prosledio pored Marka-Andre ter Štegena.
Barselona je u poslednjim sekundama utakmice umalo stigla do gola, ali je loptu s gol linije ispucao Kasemiro posle udarca Serhija Roberta glavom sa oko 15 metara.
Real je današnjim remijem u El Klasiku zadržao bodovnu prednost na tabeli Primere i sada ima 34 boda, šest više od Barselone.


PRIMERA, 14. KOLO
SUBOTA:
Granada – Sevilja 2:1 (1:0)
(Pereira 27, Lomban 56 – Ben Jeder 90+5p)
Barselona – Real Madrid 1:1 (0:0)
(Suarez 53 – Ramos 90)
18.30 Leganes – Viljareal
20:45 Atletiko Madrid – Espanjol
NEDELJA
12.00 Betis – Selta
16.15 Atletik Bilbao – Eibar
18:30 Alaves – Las Palmas
18.30Hihon – Osasuna
20:45 Valensija – Malaga
PONEDELJAK
20.45 La Korunja – Real Sosijedad



Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

The post PRIMERA: Real u poslednjem minutu isčupao bod na Kamp Nou (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

El Klasiko: Real do izjednačenja u 90. minutu

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2016

Fudbaleri Barselone i Real Madrida odigrali su nerešeno 1:1 u derbi utakmici 14. kola španske Primere...Barselona je povela golom Luis Suareza u 53. minutu, da bi Real izjednačio u 90. minutu golom Serhija Ramosa...Real je današnjim remijem u El Klasiku zadržao bodovnu prednost na tabeli Primere...

Nastavak na Radio 021...

Zidan izjednačio Murinjov rekord

Izvor: B92, 03.Dec.2016

Trener Real Madrida Zinedin Zidan izjednačio je u subotu rekord koji je u tom klubu postavio Žoze Murinjo...Remi Reala protiv Barselone na Kamp Nou bio je 17. uzastopni duel Madriđana u gostima u Primeri u kojem nisu poraženi, što je niz koji je prethodno imao samo Murinjov Real...Zidan je bio blizu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.