Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET: Barselona prodaje Nejmara?

Već predugo traju priče oko novog ugovora Njemara sa Barselonom, ali još uvek nema mastila na papiru pa su samim tim sve brojnije i spekulacije da bi Brazilac mogao da napusti Katalonce.


Tako danas britanski tabloid San piše da Barselona planira da proda jednog od svojih najboljih igrača pošto ne može da priušti sebi skup dugoročan ugovor sa njim.
STOPAMA SLAVNOG OCA: Barselona zove Šmajhela
Sa druge strane postoje klubovi koji su spremni da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << plate otkupnu klauzulu od čak 190 miliona evra, pre svega je u pitanju Mančester Siti, a sa tim novcem Barselona bi dobro popunila kasu i mogla bi da bude aktivnija na tržištu.
PREDOBAR ZA BELGIJU: Evropski velikani se ‘kolju’ za Vlahovića! (FOTO)

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SPREMNI DA RIZIKUJU: Milan želi da zadrži Balotelija

Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2016

Dugo su trajala nagađanja gde bi Mario Baloteli mogao da nastavi karijeru pošto ga Liverpul nije želeo nazad, a Milan kom je bio pozajmljen nije imao nameru da ga zadrži.. . Međutim, došlo je do promene u razmišljanju čelnika kluba sa San Sira koji sada veruju da se Baloteli promenio odnosno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.