Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKIPELO MU: Ramos zbog Pereza napušta Real Madrid!?

Štoper i zamenik kapitena Real Madrida Serhio Ramos odlučio je da napusti ”Santjago Bernabeu” posle 11 godina. 

Kako prenosi tiražani list Marka na svojoj naslovnici, Ramos je doneo konačnu odluku i želi da napusti Real Madrid zbog sve lošijeg odnosa sa predsednikom Florentinom Perezom. 
Prema ovom izvoru, Ramos oseća da mu je klub ”zabo nož u srce” nepoštovanjem i odnosom prema njemu. 
Iako su pojedini izvori naveli da je razlog finansijske >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prirode, odnosno ponuda od svega 7,5 miliona evra po sezoni za produženje ugovora, Španac želi da ode zbog bahatosti i neprofesionalizma predsednika Pereza.
Takođe, Marka podseća da je najveći kandidat za dovođenje Ramosa – Mančester junajted koji je spreman da izdvoji između 35 i 40 miliona za njega, a u drugom pravcu bi otišao golman David de Hea.
Podsetimo, trener Rafael Benitez umesto Ramosa želi štopera Valensije Nikolasa Otamendija.
The post PREKIPELO MU: Ramos zbog Pereza napušta Real Madrid!? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NEMA POVRATKA Ramos odlučan da napusti Real, u Junajtedu trljaju ruke

Izvor: Blic, 03.Jul.2015

Defanzivac Reala Serhio Ramos po svemu sudeći će ovog leta napustiti redove Reala. Iskusni štoper je čelnicima kraljevskog kluba poručio da želi da ode i sada je na predsedniku Florentinu Perezu da odluči šta će učiniti sa njim...Dnevnik "Marka", za koji u Španiji važi mišljenje da je "javno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.