PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Bajern gazi i Milionere, vreme je da madridski derbi pripadne Realu

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Bajern gazi i Milionere, vreme je da madridski derbi pripadne Realu

Pogledajte nekoliko zanimljivih predloga za 4. oktobar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

Šalke je u sjajnoj formi, vezao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je četiri pobede i sigurno će mnogi od vas gađati čistog keca, jer je kvota veoma primamljiva, ali mi ćemo biti oprezni. Keln ume sa Šalkeom poslednjih godina, a nije mu strano da zagorča život favoritima, pa nama deluje mnogo sigurnije da pokušamo s kombinacijom 1X&2+. Kvota je takođe veoma zanimljiva, a tip deluje sigurnije od čiste jedinice...

Pet od poslednjih šest derbija grada Liverpula završeno je bez pobednika, a s obzirom na to kako od početka šampionata igraju i jedni i drugi ne bi nas iznenadila nova podela bodova. Međutim, to ne znači da bi trebalo da tipujete na remi, poroznost njihovih odbrana obećava pogotke na obe strane.

Nisu potrebna posebna obrazloženja ovakvog tipa. Jeste derbi, jeste Borusija često umela da zagorča život Bavarcima, ali Bajern je poslednjih nedelja demonstrira zastrašujuću moć, dok Dortmund na terenu deluje kao da u blagom padu forme. Teško ćete imati ovako lepu kvotu na Bajern, pogotovo kada igra kod kuće u Bundesligi, pa i u Ligi šampiona...

Lokomotiva sasvim dobro gura u prvenstvu Rusije i želi da zadrži poziciju u samom vrhu tabele. Amkar nije poražen na poslednja tri duela, ali kada igra sa Moskovljanima poslednjih godina glatko i redovno ubedljivo gubi. Nikad nije lako sa Rusima, ali nadamo se da nas danas neće prodati, ipak je velika razlika u kvalitetu dva tima.

Totenhem je u prošlom kolu šokirao i fudbalere Mančester Sitija i ljubitelje klađenja, mada stoji da su neke sudijske odluke išle na njegovu "vodenicu". Svonsijeva forma poslednjih nekoliko nedelja u osetnom je padu, pa se ne dvoumimo oko dvojke. Pritom, kvota na nju zaista je odlična.

Tri od prethodna četiri madridska derbija u Primeri pripala su Atletiku (uz jedan remi). No, nikada dosad nije se desilo da Real ne slavi u pet okršaja zaredom, a i mora da mu se vrati za one neverovatne promašaje protiv Malage. Osim toga, čini nam se da su Jorgandžije malo posustale u poslednje vreme.

Navijači Milana nikako nisu zadovoljni igrama Rosonera. Posle ove utakmice njihovo mišljenje moglo bi da bude još negativnije pošto ulogu favorita imaju gosti čija je forma u usponu što pokazuju kako rezultatima u Seriji A, tako i rutinskim pobedama na evropskoj sceni. Zato rizikujte s dvojkom.

Ren je u poslednja tri kola odigrao nerešeno sa Lilom, FCO Ajačiom i Troaom (svaki put bilo je 1:1), što pokazuje da forma ove ekipe možda jeste u malom padu, ali zbog svoje čvrstine ipak je veoma nezgodna. Činjenica je da je Monako kvalitetniji rival, ali igra promenljivo, pa ipak budite oprezni.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.