PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Veliki neće dozvoliti kiks, golovi u Ajndhovenu, prelaz u Krasnodaru

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2017, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Veliki neće dozvoliti kiks, golovi u Ajndhovenu, prelaz u Krasnodaru

Pročitajte nekoliko predloga za 27. jul

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Inače, većinu parova izabrali smo iz današnje ponude Trostruki superpar.

Predstavnik >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Albanije je napravio veliko iznenađenje izbacivši Kairat iz Almatija... Uspeva Skenderbeg da se ponavlja na evropskoj sceni, ali čini se da sem jakog otpora ne mogu ništa da ponudu u sudaru sa Mladom Boleslav. Češki tim je uigran što je potvrdio dvostrukim trijumfom protiv Šamroka. Kec je viđen, a možda i ubedljiv trijumf domaćina.

Odlično je Krasnodar počeo sezonu u prvenstvu Rusije. Slavili su protiv Tosna i Rubina iz Kazanja, potvrdivši da ulaganja gazde kluba nisu bila uzaludna. Reklo bi se da imaju čist zicer i da su viđeni u plej-ofu za Ligu Evrope. Lingbi je doputovao u Rusiju posle teškog poraza od Horsensa. Krasnodar bi posao trebalo brzo da završi, već u prvom poluvremenu.

Grčka je postala ozbiljan faktor u svetskom vaterpolu.Videli smo to i u sudaru sa našim Delfinama. Heleni su uspeli da ih namuče. Da se ovaj meč igra na neutralnom terenu šanse bi bile podjednake. Ovako Mađari su favoriti. Domaćin svetskog prvenstva podiže formu kako se turnir bliži kraju. Videlo se to i na prethodnom duelu sa Rusima. Ne kažemo da će biti lako, ali naši večiti rivali su bliži pobedi.

Bilbau je još rano, ali je već doktorirao ovo takmičenje i ne vidimo način na koji će izbeći plasman u grupnu fazu takmičenja. Ipak, da bi došli do cilja Baski moraju da budu ozbiljni od samog početka i potvrde ogromnu razliku u kvalitetu. Dinamo je poražen od Botošanija pre četiri dana i večeras nema šta da traži.

Osijek je uspeo da ostvari primarni cilj. Izgubio je od Lucerna, ali ih je veliki kapital iz prvog meča odveo na noge velikanu iz Ajndhovena. Sezona još nije počela, ali znamo svi da su ekipe poput PSV-a brutalne u ovom delu kvalifikacija. Da ne praštaju. Filipsovci nisu blistali u prijateljskim mečevima, ali ovo će im dobro doći da napumpaju samopouzdanje. Osijek može do gola za ostalo će se pobrinuti domaćin.

Šturm je dobro otvorio sezonu, ali mečevi protiv Mladosti iz Podgorice i Sankt Peltena ipak nisu reper kvaliteta. Sa druge strane, Fenerbahče nije pobeđivao u pripremnom periodu, ali je igrao sa ozbiljnim protivnicima, a sada je došao trenutak da odigra pravi takmičarski meč i pokaže da je ovaj stepen takmičenja ipak ispod njegovog nivoa.

Astra nije tim od prošle godine. Ostali su bez nekoliko važnih igrača. Međutim, imaju iza sebe ozbiljno evropsko iskustvo što bi trebalo da se manifestuje tokom današnjeg meča protiv predstavnika Ukrajine. Oleksandrija je osvojila samo bod u prva dva kola ukrajinskog prvenstva. Kvota na Astru je odlična, tako da ne bi trebalo to da propustite.

Teškom mukom Brondbi je elimnisao VPS, Hajduk je bio bolji od bugarskog Levskog... Dovoljno da shvatite da hrvatski predstavnik u boljem raspoloženju dočekuje večerašnji duel. Brondbi je opasan kao domaćin. Međutim, Hajduk, koliko god bio u problemima, godinama uspeva da se ne obruka u Evrope. Štaviše, Hajduk je uvek blizu grupne faze. Verujemo da će i večeras biti tvrd orah za predstavnika Danske koji ove sezone mnogo oscilira.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.