PRAVI KAPITEN I LIDER: Veličković poslao MOĆNE poruke pred polufunale Kupa sa Megom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2017, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVI KAPITEN I LIDER: Veličković poslao MOĆNE poruke pred polufunale Kupa sa Megom (FOTO)

Crno-beli su u četvrtfinalu eliminisali ekipu Dunava i kreću u brobu za trofej.

Pravi kapiten i lider tima. Novica Veličković, sjajno predvodi Partizan i kroz izazove u Kupu Radivoja Koraća!

A pred večerašnje polufinale najmasovnijeg takmičenja protiv Mega Leksa, pošto su crno-beli u četvrtfinalu završnog turnira u Nišu eliminisali ekipu Dunava iz Banovaca (80:60), Veličković poručuje:

PRIČAJ SRPSKI DA TE CEO SVET RAZUME: Ovo je za SRBIJU! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO)

- Sa Megom nema lake utakmice. Oni su se veoma podigli u odnosu na prošlu godinu. Očigledno im prija to što više nemaju evropskih utakmica, što imaju više vremena za odmor i pripremu. Mladi su i talentovani. Čeka nas veoma teška utakmica i moramo da se iskidamo kako bismo ušli u finale.

Vođa čete iz Humske je otkrio sledeće:

- Protiv Dunava je bio plan da na početku poguramo, kako bi kasnije priliku dobili igrači koji manje igraju i da oni utroše energiju. Na kraju je sve dobro ispalo.

NIKOLA JE CAR: A tek da vidite kakvu BRAĆU ima (FOTO)

Na tom meču su crno-beli bili oslabljeni neigranjem Vilijama Hačera, a izostao je i trener Aleksandar Džikić.

- Sve je to iz preventive, ali očigledno je da je neki virus u pitanju. To su neke stvari koje ne možeš da očekuješ i predvidiš – dodao je Veličković.

Na pitanje o igri mladog Nikole Tanaskovića Novica je odgovorio:

NBA OL STAR: Svet POKORIO Ameriku, Jokić bio na korak od TRIPL-DABLA (VIDEO)

- Neću da ga hvalim, kao ni nikog drugog. Ovo jeste utakmica koja njemu sigurno mnogo znači. Iskreno, ne volim mnogo da hvalim, on ima 19 godina, jasno je da nije džaba u Partizanu. Ali, to može mnogo, mnogo bolje, jače i čvršće, zna to i on. Drago mi je da je igrao kako treba i da su svi iskoristili svoje minute - rekao je Veličković.

MEGA U POLUFINALU: Milojević PRETI Partizanu

Utakmica Partizan – Mega Leks igra se večeras od 21.00, dok je prvi polufinalni susret na današnjem programu je 17.00, a sastaće se Crvena zvezda i FMP Železnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.