Izvor: Telegraf.rs, 02.Sep.2014, 04:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: Falkao godinu dana u Junajtedu za 12 miliona evra! (FOTO)

FA Engleske je potvrdila oko 2,30 posle ponoći da je prihvaćen transfer "el tigrea" na "Old Traford"

Contentó de ser el número 9 del @ManUtd // happy to be the number 9 of @ManUtd pic.twitter.com/3lXKFxvwJk

— Radamel Falcao (@FALCAO) September 2, 2014

Radamel Falkao je novi član Mančester junajteda bar u narednih godinu dana. Posle mnogo zavrzlama i produžetka roka koji je odobrio Fudbalski savez Engleske “crveni đavoli” su realizovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jednogodišnju pozajmicu fantastičnog kolumbijskog napadača.

Iako se još tokom dana znalo da će 29-godišnji fudbaler doći u Mančester junajted, ipak se čekalo da prođe lekarske preglede i stavi paraf na ugovor što se dogodilo nekoliko minuta nakon ponoći. Zato su čelnici tima sa “Old Traforda” zatražili produženje roka da postignu konačan dogovor, a FA Engleske im je izašla u susret i oko 2,30 posle ponoći prihvatila ovaj transfer kao validan.

Junajted će za pozajmicu morati da plati Monaku oko 12 miliona evra, dok će “El tigre” primati 380.000 funti nedeljnu platu. On je odmah po ozvaničenju dogovora uzeo dres sa brojem devet.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.