Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2015, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTERA: Ronaldo uz bok Ugu Sančezu, Mesi ‘kilometrima’ daleko

Gol koji je postigao danas udarcem sa bele tačke u duelu sa Eibarom bio je 234. po redu za Kristijana Ronalda u Primeri čime se izjednačio sa slavnim Meksikancem Ugom Sančezom koji je krajem 80-ih i početkom 90-ih nosio dres madridskog Reala.


Međutim, njih dvojica su tek na deobi trećeg mesta pošto su ispred njih Leo Mesi sa 289 postignutih pogodaka i legendarni Telmo Zara koji je tokom karijere u španskom šampionatu dao 253 pogotka. Na petom mestu je Raul Gonzales >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa 228, a šesti je Alfredo di Stefano koji je dao 227 golova.
Kada su u pitanju prvih pet liga Evrope (Engleska, Italija, Španija, Nemačka, Francuska) u zbiru vodeći je Džimi Grivz koji na svom kontu ima 366 golova odnosno jedan više od Gerda Milera, dok je sada na trećem mestu Kristijano Ronaldo sa 318 tj pretekao je Stiva Blumera koji ima jedan manje.
The post POTERA: Ronaldo uz bok Ugu Sančezu, Mesi ‘kilometrima’ daleko appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristijano "smenio" Uga, ovo su jedine dve solucije za nastavak karijere!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2015, 11:43

Preskočio legendarnog Meksikanca, ima li šansu da konkuriše i samom Mesiju? Izgleda da ima!..Gol protiv Eibara je 234. u 213 utakmica u Primeri, Ronaldo je preskočio na trećem mestu večne liste Uga Sančeza...Ispred njega je sada legendarni Baskijac Telmo Zara sa 251 golom i naravno, po mnogima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.