POSLE MEČA MEGA LEKS - DINAMIK: Miloje PRIČAO o Rebiću, a Muta o dečjim boginjama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE MEČA MEGA LEKS - DINAMIK: Miloje PRIČAO o Rebiću, a Muta o dečjim boginjama (FOTO)

U timu iz Sremske Mitrovice neizvesno igranje i Zagorca.

Tim Mega Leksa je u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća ubedljivo savladao Dinamik sa 84:57 i trener Dejan Milojević može da bude zadovoljan pobedom i plasmanom u polufinale, ali ne i zdravstvenim stanjem ekipe.

KAKAV MALER: Partizan bez Džikića i zvezde tima protiv Dunava, evo ko će voditi crno-bele sa klupe

- Ovo je prvi korak od tri koja treba da napravimo da bismo osvojili Kup. Štedeo sam koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << god sam mogao glavne igrače. Razlika u kvalitetu je evidentna – izjavio je Milojević.

HENDIKEP ZA MEGA LEKS: Rebić van stroja zbog POVREDE (FOTO)

Na pitanje o Rebićevoj povredi Milojević je odgovorio:

- Dobro je da Rebić nije strašno povređen. Uplašio sam se kada sam video pad. Prve prognoze su obećavajuće, ali ćemo videti. Muti i Dinamiku želim sve najbolje u nastavku prvenstva - rekao je Milojević i dodao o neigranju Zagorca - Zagorac je povraćao dva dana, dobio je neko trovanje. Malo je bolje, pokušavamo da ga osposobimo za sutra. Stalno mučimo muku sa bolestima i povredama.

Trener Dinamika Miroslav Muta Nikolić je istakao da je cilj Dinamika pravljenje asova za budućnost.

KUP RADIVOJA KORAĆA: Mega lako protiv Dinamika

- Uzeli smo igrače koji ne mogu da igraju u Zvezdi, Partizanu i Megi. Trudimo se da napravimo kvalitetan klub da bi naši mladi prvotimci mogli da igraju u prvom timu u KLS-u. Mega ima manje ime u odnosu na večite rivale, ali je prava ekipa. Nismo imali šta da tražimo. Ovi igrači moraju da preleže dečje boginje, biće pravi za tri-četiri godine. Moramo da damo priliku mladima da igraju. Čestitam Megi na zasluženoj pobedi - rekao je Nikolić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.