PONIŽAVAJUĆE: Englezi odabrali najgorih 11, i moramo da se zapitamo – imaju li oni oči?! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONIŽAVAJUĆE: Englezi odabrali najgorih 11, i moramo da se zapitamo – imaju li oni oči?! (FOTO)

Engleski portal „Goal“ odabrao je „Najgorih 11“ iz sezone koja je za nama u engleskom fudbalu.
Iako se vrte ogromne svote novca i ulaganja su zaista neverovatna, i u Engleskoj se dešavaju brojni promašaju kada su transferi u pitanju. Ipak. čini se da su ovog puta pomalo pogrešili.
Naime, među 11 najgorih za proteklu sezonu svoje mesto su našli i Rijad Marez i Vejn Runi?!
Istina, i Marez i Runi se ne mogu pohvaliti preterano dobrim učinkom, ali se čini >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da nisu zaslužili mesto na listama poput ove. Pogotovo ako se uzme u obzir to da je Runi veći deo sezone proveo van ekipe zbog problema sa povredom, kao i da je celokupna ekipa Lestera ove godine mnogo slabija na terenu u odnosu na prošlu, a Marez do izražaja dolazi upravo u situaciji kada ceo tim igra kvalitetno.

Najgori tim Premijer lige za sezonu 2016/2017:
Klaudio Bravo
Lamin Kone
Džon O’Šej
Robert Hut
Džon Stons
Granit Džaka
Maruan Felaini
Gaston Ramirez
Vejn Runi
Vinsent Jansen
Rijad Marez


 
 

Da li se slažete sa ovim izborom?
 
The post PONIŽAVAJUĆE: Englezi odabrali najgorih 11, i moramo da se zapitamo – imaju li oni oči?! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.