Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2016, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAJ UBISTVA NA TERENU: Da li je moguće – sa dve noge direktno ‘u meso’! (VIDEO)

Pažnja, u pitanju je uznemirujući video! Malo je reći za zatvor…

Danas se pojavio horor snimak sa niželigaških terena u Norveškoj, koji, još jednom upozoravamo nije za svačiji stomak. Glavni akteri su pomahnitali Ajub Blumberg i ‘nesrećna žrtva’ Mauris Kolstad.
Blumberg je, po slobodnoj proceni, postao autor najgrubljeg i najbrutalnijeg starta u ovoj godini. Sa dve noge je iz zaleta i u letu zakucao obe kopačke direktno u nogu nesrećnog Kolstada.
DA >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << SE ZALEDI KRV U ŽILAMA: Legendarni golman Boke zamalo poginuo na terenu (VIDEO)
Naravno, internet zajednica odmah je krenula u žestoku osudu ovog krvničkog poteza, ali, sada ostaje samo da se nadamo da će Kolstad nekako ‘preživeti’ bez većih posledica ovaj surovi nasrtaj.
Ovakve situacije nas često zaista dovedu do stanja da se zapitamo koja je u stvari svrha fudbala.

(Izvor: youtube / Cristiano Ronaldo)

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAO SA DETETOM: Poznati ‘fristajler’ obrukao Obamejanga čak tri puta u roku od minuta! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2016

Nedavno je na jednoj od egzibicija ‘stradao’ Patris Evra, a sada je svojih ‘pet minuta blama’ doživeo i zvanično najbolji fudbaler Afrike.. . Poznati ‘fristajler’ Sofijan Tuzani, koji učestvuje na brojnim takmičenjima u fudbalskim veštinama, izazvao je napadača Borusije iz Dortmunda...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.