POGLEDAJTE: Vilijams potpisao za Zvezdu, za dobrodošlicu od navijača dobio promotivni spot

Izvor: Kurir, 14.Avg.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE: Vilijams potpisao za Zvezdu, za dobrodošlicu od navijača dobio promotivni spot

Anerikanac u Beograd stiže kao zamena za sunarodnika Demarkusa Nelsona

Američki plejmejker Markus Vilijams potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom.

Vilijams (25, 191) je prošle sezone nastupao za Lokomotivu iz Kubana i igrao je dva puta protiv crveno-belih. Na 48 utakmica, koliko je u poslednje dve sezone odigrao u dresovima Unikahe i Lokomotive u Evroligi, prosečno je beležio 8,9 poena i 3,6 asistencija po utakmici.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << beogradski klub stiže kao zamena za Demarkusa Nelsona koji je potpisao za atinski Panatinaikos, a jedan navijač Crvene zvezde napravio je viedeo dobrodošlice novom košarkašu.

Pre Vilijamsa crveno-belom taboru priključili su se Nemanja Dangubić, Nikola Kalinić i nemački reprezentativni centar Majk Cirbes.

http://www.youtube.com/watch?v=1Zg00nrMGHY

Kurir sport / B92 sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.