PODRŠKA ‘ORLOVIMA’: Bora Milutinović uz Muslina i reprezentativce iz Superlige

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŠKA ‘ORLOVIMA’: Bora Milutinović uz Muslina i reprezentativce iz Superlige

Srpska ekspedicija u Dohi ugostila uvek rado viđenog ‘gosta’, ako se tako može nazvati Bora Milutinović.

U danu kada je Srbija dobila Slavoljuba Muslina za selektora, Bora Milutinović je bio među prvima koji je pružio podršku novom šefu nacionalnog tima, a rekorder po broju učešća na Svetskim prvenstvima sa pet različitih selekcija (Meksiko, SAD, Kina, Nigerija, Kostarika), sada stanovnik Dohe u ulozi savetnika Organizacionog komiteta SP 2022, posetio je srpsku >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << reprezentaciju koju danas u katarskoj prestonici (18,00) očekuje prijateljski duel sa domaćinom.
Legendarni stručnjak je proveo više od sat vremena u druženju sa kompletnim stručnim štabom naše reprezentacije i naravno poželeo igračima da na pravi način predstave srpsku domaću scenu na stadionu Al Sad u Dohi.
– Odličan potez FS Srbije da dođe u Dohu i afirmiše domaći fudbal. Pratim, inače, sve što se tiče naše reprezentacije i delim mišljenje svih da Srbija treba da se kvalifikuje na SP, jer bi to mnogo značilo za naš fudbal.Neće biti lako, ali ja verujem u selektora i njegov stručni štab, verujem u naše igrače, verujem da ćemo gledati Srbiju u Rusiji – rekao je Bora Milutinović.
FOTO: FSS Srpsku reprezentaciju u hotelu Radison Blu u Dohi posetio je i ambasador Republike Srbije u Kataru, Jasminko Pozderac, koji je razgovarao sa sportskim direktorom FSS Goranom Bunjevčevićem i selektorom Slavoljubom Muslinom.
The post PODRŠKA ‘ORLOVIMA’: Bora Milutinović uz Muslina i reprezentativce iz Superlige appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.