POČELO JE: Real i Barsa ZARATILI oko PAKLENOG napadača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELO JE: Real i Barsa ZARATILI oko PAKLENOG napadača (FOTO)

Nema dileme da će se rasni golgeter preseliti na Pirineje.

Fudbaler Evertona Romelu Lukaku želja je Real Madrida i Barselone u letnjem prelaznom roku, preneli su španski mediji. Belgijski reprezentativni napadač je u velikoj formi ove sezone, pošto je na 27 utakmica u Premijer ligi dao 21 gol.

Menadžeri Romelu Lukakua pokušavaju da mu nađu novi klub, pošto je fudbaler otkrio da na leto želi da napusti Everton.

CRVENO-CRNO-BELI SVET: Jedan drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nazivaju BRATOM a njihova slika uzdrmala Instagram (FOTO)

Barcelona and Real Madrid are claimed to both have an interest in signing Everton striker Romelu Lukaku this sum...https://t.co/BUAX0DTvJm

— Barcelona Live (@barca90live) March 29, 2017

Lukaku ima 23 godine. Profesionalnu karijeru počeo je u Anderlehtu, koji je napustio sa 18 leta.  On je 2011. došao u Čelsi, ali nije dobijao mnogo prilika, pa je pozajmljivan Vest Bromviču i Evertonu.

Reports suggest #RealMadrid and #Barcelona are both interested in a summer move for #Everton striker Romelu Lukaku https://t.co/vrUFLxXHsA pic.twitter.com/Y6QMVjWYlh

— footballespana (@footballespana_) March 29, 2017

Posle sezone 2013/14. Everton je otkupio njegov ugovor i Lukaku je u međuvremenu postao jedan od najboljih evropskih napadača.

Prema pisanju britanskih medija, Čelsi će na leto pokušati da ga vrati, dok je za njegovo dovođenje zainteresovan i Mančester junajted.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.