POBEDNIK DANA: Fudbaler se u direktnom prenosu zahvalio i ženi i devojci?! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Mar.2017, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDNIK DANA: Fudbaler se u direktnom prenosu zahvalio i ženi i devojci?! (VIDEO)

Igrač južnoafričke ekipe Fri Stejt Stars Mohamed Anas, osvojio je priznanje za najboljeg igrača utakmice protiv Ajaksa iz Kejp Tauna, završene rezultatom 2:2, ali zbog onoga što je uradio neposredno posle utakmice, mogao bi da dobije i nagradu za izjavu godine.

Naime, pošto je proglašen za najboljeg igrača, Ganijac je stao pred kamere da iznese utiske o utakmici, svojoj igri...

- Prvo, hvala mojim navijačima, mojoj ženi i mojoj devojci (?!)- rekao je Anas i istog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << trenutka je shvatio šta je izustio.

Brzo je pokušao da se ispravi...

- Izvinjavam se, mojoj ženi hvala. Volim te iz sveg srca - nevešto se trudio da se "opere" za lapsus koji je brzo postao "viralan".

Do kraja intervjua pričao je samo o ženi. Ili devojci. To zna samo zbunjeni Mohamed.

- Hvala joj što me podržava, jer mnogo toga je ispred mene - rekao je pre nego što je završio razgovor.

VIDEO: Mohammed Anas just gave the greatest MoTM speech of all time, thanking both wife and girlfriend. (Via @clydegoal) pic.twitter.com/gXJ4ZwOtdg

— Gary Al-Smith (@garyalsmith) March 17, 2017

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Šta ti bi, čoveče: Hvala mojoj ženi i devojci...

Izvor: B92, 19.Mar.2017

Mohamed Anas, fudbaler Fri Stejt Starsa iz Južne Afrike, uvelio se u veliku nevolju nakon što je dva puta pogodio mrežu Ajaksa iz Kejp Tauna. Umesto da svetsku slavu stekne golovima, on je na veliku pozornicu stupio posle komičnog intervjua u kojem se zahvalio ženi i devojci na podršci. Kako se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.