PLAVŠIĆ: Voša me ranije nije htela, sada sam im se revanširao golom!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Sep.2016, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAVŠIĆ: Voša me ranije nije htela, sada sam im se revanširao golom!

Nije Srđan Plavšić dobro ušao u meč sa Vojvodinom, gledajući prvo poluvreme, ali je u nastavku pružio sjajnu partiju.

Zvezdino krilo je bio strelac trećeg gola kojim je definitivno potvrđena pobeda beogradskih crveno-belih (4:1), da bi u 90. minutu asistirao Slavoljubu Srniću.

Kako sam kaže, imao je poseban motiv da pogodi protiv Vojvodine. Otuda i ne čudi onoliko slavlje i trk ka Severu.

- Mnogo mi znači gol, posebno Vojvodini, zbog ranijih odnosa. Nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << me hteli u prošlosti, golom sam im se delimično revanširao - rekao je Plavšić novinarima, a prenosi Sportski žurnal.

Gol i asistenciju upisao je i Džon Ruiz, po mnogima igrač utakmice. Svakako najbolja partija Kostarikanca po dolasku na Marakanu.

- Presrećan sam zbog gola, ali je najvažnije da smo pobedili. U usponu sam forme i drago mi je da trener ima poverenja u mene - rekao je Ruiz.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Plavšićeva osveta: "Vojvodina me nije htela"

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su ubedljivu pobedu u derbi susretu 10. kola Superlige, a Srđan Plavšić je nakon duela sa Vojvodinom otkrio da mu mnogo znači gol koji je dao novosadskim crveno-belima...Šampion Srbije vratio se na čelo tabele nakon ubedljivog trijumfa u derbi susretu sa Vojvodinom,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.