Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2015, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLANETA IMA NOVOG VLADARA: Fjuri savladao Klička!

Britanac Tajson Fjuri savladao je u Dizeldorfu aktuelnog šampiona sveta Vitalija Klička!

Planeta je dobila novog vladara, pošto je Fjuri na peoene posle 12 rundi slavio u superteškoj kategoriji.
Ukrajinac je izgubio titulu jer je potcenio rivala, ai nije bio baš najspremniji. Bio je na svom nivou četiri runde, a onda su se stvari u ringu promenile. 
Fjuri je slučajno udario Klička glavom u jagodičnu kost. Ukrajinac je bio povređen, a Britanac je kontrolisao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dešavanja, iako nije tako dobar tehničar. Jednoglasnom odlukom sudija postao je šampion sveta u superteškoj kategoriji.
The post PLANETA IMA NOVOG VLADARA: Fjuri savladao Klička! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

I bije i peva!

Izvor: Mondo, 29.Nov.2015

Nakon dosta provokacija i 12 rundi, jednoglasnom odlukom sudija novi svetski šampion u teškoj kategoriji je Tajson Fjuri koji osvojenu titulu protiv Vladimira Klička proslavio otpevavši hit grupe Aerosmith - I don't wanna miss a thing.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.