PITALI SU TRENERE VEČITIH RIVALA DA LI SU VEŽBALI PENALE: Njihovi ODGOVORI su sve IZNENADILI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2017, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PITALI SU TRENERE VEČITIH RIVALA DA LI SU VEŽBALI PENALE: Njihovi ODGOVORI su sve IZNENADILI!

Marko Nikolić i Boško Đurovski se nadaju trofeju u finalu Kupa Srbije.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezda će se u subotu u 18 časova na stadionu u Humskoj 10. jubilarni put boriti za trofej namnjen pobedniku Kupa. Na zajedničkoj konferenciji za medije održanoj u prostorijama FSS na Terazijma treneri večitih rivala, Marko Nikolić i Boško Đurovski istakli su da očekuju spektakl, fer i sportsku borbu, ali i da se nadaju pobedi.

BOMBA U HUMSKOJ: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Još jedan stranac ODLAZI iz Partizana! (FOTO)

VASILIJEVIĆ BESAN I OGORČEN: Terzić baca prašinu u oči, a Zvezda je u blatu do grla (FOTO)

- Najlepša utakmica u srpskom fudbalu, Večiti derbi je uvek velika inspiracija i privilegija za svakog igrača i trenera. Mi u finale ulazimo serijom od 36 mečeva bez poraza i želimo da sezonu završimo u tom stilu. Hoćemo trofej i da na taj način obradujemo navijače. Imamo mnogo motiva, kako ja, tako i moji igrači - istakao je Nikolić.

Njegov kolega Boško Đurovski takođe je bio optimističan:

- Očekujem spektakl u subotu. Svi akteri moraju da budu na nivou meča kakav je Večiti derbi. Verujem da naša ekipa posle izgubljene titule može da nadje snagu i motivaciju da stigne do pehara. Očekujem mušku utakmicu i neka pobedi bolji - jasan je strateg crno-belih.

Treneri večitih odogovrili su i na zanimljivo pitanje o mogućem izvođenje penala koji bi eventualno odlučivali o osvjaču trofeja:

- U finalima je sve moguće, pa i penali, ali naš glavni fokus je na našoj igri, mada smo svesni da su penali realna mogućnost - kazao je Đurovski.

Marko Nikolić je imao sasvim drugačije mišljenje:

- Nismo vežbali penale. Pre nijedne utakmice u kupu nismo vežbali penale, nećemo ni sad, ali ako dodje do njih tačno znam ko će ih izvoditi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.