Ozil: Nedostaje mi teren, bićemo bolji u nastavku sezone

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozil: Nedostaje mi teren, bićemo bolji u nastavku sezone

Fudbaleri Arsenala su već više od dva meseca bez jednog od najboljih igrača, Mesuta Ozila, koji odsustvuje zbog povrede kolena. Nemac je poslednji meč odigrao protiv Čelsija 5. oktobra, ali se oporavak bliži kraju, a plejmejker Arsenala je jako nestrpljiv.

"Posle nekog vremena, zaista vam nedostaje fudbal. Nedostaje vam lopta i samo želite da igrate. Kada gledam utakmice pomišljam kako bih mogao da igram, i to mi jako fali. Radim svakog dana kako bih bio što spremniji za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nastavak sezone, nadam se da ću se vratiti na teren što pre", rekao je Ozil za sajt "tobdžija".

Arsenal posle 16 odigranih kola zauzima šestu poziciju na tabeli Premijer lige sa zaostatkom od 13 bodova u odnosu na vodeći Čelsi.

Nemac je istakao da će njegova ekipa u nastavku sezone biti mnogo bolja, kao i da će voditi borbu za vrh tabele.

"Kada se rezimira dosadašnji deo sezone, vidi se da smo primili dosta nepotrebnih golova. To se nažalost dešava jer u Premijer ligi je svaki tim sposoban da napravi iznenađenje. Moramo da uzimamo bodove igrajući "svoju igru", i ako to uradimo, ne sumnjam da ćemo završiti sezonu u samom vrhu", optimistično je rekao Ozil koji je od dolaska u Arsenal proteklog leta iz madridskog Reala nastupio 32 puta i postigao osam golova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.