Ovo su Barsini predsednički kandidati!

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su Barsini predsednički kandidati!

Ukupno petorica koji su skupili dovoljan broj potpisa, bitka će se voditi između aktuelnog i bivšeg predsednika.

Đoan Laporta će baciti rukavicu Bertomeuu, 2534 potpisa je dovoljno da kandidatura bude validna, uz ostale uslove naravno.

Bertomeu nastupa iz pozicije vlasti, ima iza sebe fantastičnu godinu, obećava dolazak Arde Turana, ali i nastavak trke za Pogbu.

Laporta je takođe u svom mandatu do 2010. bio pobednik, prozvao je klub da se izblamirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na pregovorima sa Juventusom, zamera reklamu na dresu, u njegovo vreme je samo UNICEF krasio Barselonin dres. Igra na tradicionalizam glasača, takođe, u dobrim odnosima je sa Mesijem, ali i Guardiolom, uz to garantuje dovođenje Pogbe.

Agusti Benedito teško da ima šansu, on je 2010. završio kao drugi, navijači ga ne vole, pre svega zbog izjave da Lea Mesija treba prodati. On je bio u Laportinom timu nekada, i blizak je onima koji podržavaju Krojfa i bivše igrače.

Ostala dvojica su Toni Freiksa i Đoan  Batiste su kasno ušli u trku, ispunili su uslove, ali nemaju nikakvu šansu. Freiksa je čovek iz kluba, doveo ga je Roselj 2010. bio je u njegovom timu, podneo je ostavku na funkciju zbog neslaganja sa Bertomeuom koji je predsednik od prošle godine, posle skandala sa transferima.

Slede debate, promotivni skupovi, pridobijanje podrške članstva, na kraju ćemo 18. jula videti ko će biti novi predsednik Barselone, Bertomeu ili Laporta. Sve ostalo bi bilo ravno čudu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.