Ovo se čekalo! Najbolji igrač Primere nije iz Reala i Barse! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2016, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo se čekalo! Najbolji igrač Primere nije iz Reala i Barse! (video)

Vrhunac dodele nagrada je konačno stigao, proglašen je i najbolji igrač Primere za sezonu 2015/16.

Dodeljene su nagrade za najboljeg vezistu, više OVDE, kao i za najboljeg golmana, defanzivca, trenera i najveće otkrovenje sezone, a više o tome OVDE.

Potom je dodeljena i nagrada za najboljeg stranog igrača, kao i za najboljeg napadača lige, obe nagrade su završile u Barseloni a više o tome OVDE.

Proglašen je i najbolji igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Primere za prethodnu sezonu, a u pitanju je francuski napadač iz redova Atletiko Madrida Antoan Grizman!

Sjajni Francuz ima sezonu iz snova iza sebe, postigao je 22 gola i upisao pet asistencija. Na svojim leđima je odvukao Atletiko do finala Lige Šampiona, a držao je svojim golovima i "Jorgandžije" u borbi za titulu do samog kraja.

¡@AntoGriezmann nos regaló momentos muy especiales durante la pasada temporada! 🔝 #PremiosLaLiga pic.twitter.com/QOVzdwpFz9

— LaLiga (@LaLiga) 24. октобар 2016.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.