Ovo je kod nas nezamislivo! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Maj.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je kod nas nezamislivo! (VIDEO)

Pogledajte scene posle utakmice Votforda i Šefild venzdeja u poslednjem kolu Čempionšipa. Navijače je razdvajalo samo obezbeđenje.

Foto: YouTube/screenshot

Koliko će još vode proći da i kod nas gledamo ovakve scene sa fudbalskih utakmica?

Navijači Votforda i Šefild venzdeja su posle utakmice poslednjeg kola Čempionšipa stajali jedan naspram drugih, peckali se i "prozivali" jedni druge, a samo ih je razdvajalo obezbeđenje.

Iako su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na par koraka od "bliskog susreta", nikome nije palo na pamet da krene na drugu stranu.

Ostalo je sve na prozivkama.



Navijači Votforda proslavljali su ulazak u Premijer ligu, a navijači Šefild venzdeja su slavili izjednačujući gol svog tima u prvom minutu sudijske nadoknade. Ne zato što bi Šefildu taj bod nešto značio, nego zato što Votford nije završio Čempionšip na prvom mestu.

"Šampion je Bornmut, šampion je Bormuuut" (Top of the league, FC Bornmauth is on top of the league), zezuckali su navijači Šefilda suprotnu stranu.



Ali, navijačima Votforda to nije mnogo teško palo, jer će naredne sezone gledati uživo Čelsi, Mančester junajted, Arsenal, Mančester siti, Liverpul, Totenhem...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.