Ovo bi bilo odlično - Venger dreši kesu za fudbalera Atletika?

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo bi bilo odlično - Venger "dreši" kesu za fudbalera Atletika?

Goruće pitanje u Arsenalu je pozicija centralnog beka, izgleda da se Venger konačno dozvao pameti ali sada se uprava kluba "pravi pametna".

Strateg Arsenala je napravio veliku grešku što u dosadašnjem delu letnjeg prelaznog roka nije angažovao još makar jednog centralnog defanzivca pored Roba Holdinga.

Računao je francuski strateg da će moći mirno da gleda Holdinga kako izrasta u dobrog defanzivca, ali su ga veliki problemi snašli kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su se trojica štopera, koji važe za najbolje u redovima "Tobdžija", u isto vreme našla van stroja zbog povreda.

Morao je mladi Holding (20) "u vatru" na startu Premijer lige protiv Liverpula, a činio je štoperski tandem sa godinu dana starijim Kalumom Čejmbersom (21).

Ispostavilo se da mladi Englezi nemaju šta da traže protiv ofanzive Liverpula, kako je Čeh vadio loptu iz sopstvene mreže u čak četiri navrata.

Izgelda da je Venger naučio lekciju, a sada je "bacio oko" na defanzivca Altetiko Madrida Hozea Himeneza!

Mladi Urugvajac bio bio idealno pojačanje za "Gunere", verovatno bi sa Kosielnim koji se polako opravalja činio bedem ispred Čeha u Ligi Šampiona, te bi i Venger a i golman češke reprezentacije mogli da odahnu. Naravno i navijači.

Ipak, da sve ne bude tako lako postaraće se Atletiko, kako Dijego Simeone raćuna na talentovanog štopera za izazove u nastupajućoj sezoni.

Sjajni Urugvajac se ustalio u prvoj postavi "Jorgandžija", a za njega su svojevremeno veliko interesovanje pokazivali Mančester Junajted i Real Madrid.

Otpusna klauzula u njegovom ugovoru je 56 miliona funti, dok bi, prema navodima "Dejli Mejla", Atletiko verovatno pristao i na 40 miliona britanskih novčanica.

Himenez je zainteresovan, ali se navodno u upravi Arsenala premišljaju da li on zaista vredi onoliko koliko njegov klub zahteva za njegove usluge.

Klub sa "Emirejtsa" je u pregovorima i sa Škodranom Mustafijem, ali je trenunto i sa štoperom Valensije sve na čekanju. Uprava takođe nije sigurna da li mladi Nemac vredi 30 miliona funti, koliko klub sa "Mestalje" zahteva za njega.

Kako stoje stvari Arsenal će biti oslabljen i na "King Paueru" u subotu, a kako je Lester iznenadnoo izgubio na startu sezone od Hala, nema sumnje da će svim snagama krenuti na pobedu kod kuće, te će okrnjena odbrana "Tobdžija" biti na još jednom velikom testu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

To se čekalo: Venger se otvorio, 45.000.000 za štopera Atletika!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2016

Otkupna klauzula Urugvajca iznosi 65.000.000, ali Jorgandžije bi ga pustile i za 20.000.000 manje..Radosna vest za sve Tobdžije! Menadžer Arsenala Arsen Venger otkrio je da će konačno odrešiti kesu za pojačanja. To je ono što se čekalo i čemu su se nadali navijači londonskog kluba. Skoro...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.