Ovako su Albanci zasuli autobus kamenicama! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako su Albanci zasuli autobus kamenicama! (video)

Momenat kada su albanski huligani kamenovali autobus sa reprezentativcima Srbije zabeležen je kamerom pa sada i UEFA ima "corpus delicti" vatrenog dočeka koji je "Orlovima" priređen u Tirani.

Reprezentativci Srbije nosili su galve u torbama na putu od aerodroma "Nene Tereza" u Tirani do hotela Šeraton pošto su huligani uspeli da izbegnu jake policijske snage i kamenicama napadnu autobus sa srpskih igračima.

Spletom srećnih okolnosti niko od fudbalera i članova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stručnog štaba nije povređen ali je na autobusu pričinjena materijalna šteta pošto je jedna krupna kamenica razbila prozor.

Na snimku koji je večeras objavio "Blic" može se videti momenat kada autobus juri ulicama Tirane a kamenice počinju da "sevaju" ka prozorima.

Svi koji su se našli u vozilu dobili su instrukciju da saviju glave a vozaču je naređeno da pogasi osvetljenje u autobusu.

OVDE pogledajte kako su albanski huligani napali autobus sa srpskim reprezentativcima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.