Ovako je Ronaldo ignorisao Platinija tokom dodele medalja

Izvor: Sportal.rs, 21.Dec.2014, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Ronaldo ignorisao Platinija tokom dodele medalja

Kada udarite na sujetu Kristijana Ronalda onda vam sledi ono što je Mišel Platini "dobio" od najboljeg igrača Rel Madrida - maksimalno ignorisanje.

Portugalac očigledno nije zaboravio komentare Francuza, koji je ne tako davno izjavio da bi nagradu za najboljeg igrača na svetu trebalo da dobije fudbaler koji se okitio titulom prvaka sveta sa reprezentacijom, dakle Nemac.

Koliko se ta opaska Platinija dopala Ronaldu najbolje se videlo tokom dodele medalja posle pobede Reala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << nad San Lorencom u finalu svetskog klupskog prvnstva, kada je samo zaobišao predsednika UEFA, dok se ovaj pozdravljao sa trenerom Reala Anćelotijem.

OVDE pogledajte kako je Ronaldo "iskulirao" Platinija.

(Foto: Beta/AP/Christophe Ena)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.