Oumaru: Svako radi svoj deo posla

Izvor: Mondo, 28.Jul.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oumaru: Svako radi svoj deo posla

Partizanovi stranci sa optimizmom, ali i svešću o snazi Steaue, očekuju prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Foto: partizan.rs

Meč protiv Steaue u sredu od 20.30 časova biće daleko najozbiljniji test vrednosti novog Partizanovog tima.

Trenčin je pokazao da Rumuni nisu bauk (0:2 pobeda Steaue u Slovačkoj, 2:3 pobeda Slovaka u revanšu) i da je pred praznim tribinama Nacionalnog stadiona u Bukureštu moguće iznenađenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Crno-beli posle četiri pobede u četiri zvanična meča (gol-razlika 13:0) imaju dosta samopouzdanja...

"Mislim da Partizanu dobro ide ove sezone, ne samo u napadu, već što se tiče igre celog tima. Svaki igrač radi svoj deo posla, a onda dolaze i dobri rezultati. Nama u napadu je lako kad odbrana dobro obavi posao", rekao je novinarima Abubakar Oumaru.

Kamerunac kaže da ne poznaje fudbalere Steaue, ali veruje da će u sredu imati prostora da se istakne.

Gregor Balažic je u Humskoj 1 od februara, tako da ovog leta igra prve evropske mečeve u crno-belom dresu.

"Steaua je najteži protivnik do sad i sada je pravi trenutak da pokažemo kakva smo ekipa. Bitno je da u dve utakmice budemo bolji i da na kraju revanša u Beogradu imamo bar gol prednosti. Sa rivalom ćemo se bliže upoznati na sastanku veče pred utakmicu, ali Partizan ove utakmice svakako mora da igra kao da je preko puta njega najbolji tim na svetu", poručio je slovenački štoper.

Sa njim u paru mogao bi da zaigra oporavljeni Brazilac Fabrisio Dornelas, koji je debitovao u subotu protiv Jagodine.

"Spreman sam i mogu da pružim 100 odsto za Partizan. Očekujem pobedu, iako Steaua nije lak protivnik. Verujem u naš tim i mislim da možemo do dobrog rezultata već u Bukureštu. Uradićemo sve da opet sačuvamo 'nulu' i tako omogućimo napadačima da igraju sa više samopouzdanja".

Partizan će u utorak predveče obaviti jedini trening na "Nacional areni".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.