Otvoren sajam automobila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2017, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren sajam automobila

Ministar privrede Goran Knežević svečano je danas otvorio 53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "MotoPas sion", na kojima je predstavljeno oko 410 izlagača iz 30 zemalja.

Sajam automobila i motocikala se odrzava pod sloganom "Godine prolaze strasti ne prestaju", a za posetioce će biti otvoren do 2. aprila.

"Danas mi svi zavide svi prijatelji što ću pre njih moći da vidim nove modele. Za nas muškarce fudbal i automobili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su strast koja ne prestaje, kao što kaže slogan sajma", naveo je ministar.

Knežević je dodao da je Srbija u autoindustriji lider u regionu.

Na toj 10-dnevnoj manifestaciji koja se održava na Beogradskom sajmu u 10 hala, na više od 41.000 metara kvadratnih izložbenog prostora biće predstavljeno 34 automobilska i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila, kao i 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila i šest brendova bicikala.

BMW za predstavljanje svojih modela i programa obezbedio ceo prostor hale 2A Beogradskog sajma gde će taj proizvođač predstaviti sve najbolje što u ovom trenutku proizvodi, uključujući premijere svojih električnih mašina "i8" i "i3", te novitete iz "serije 5", "sedmice" i "M2".

Za razliku od prethodnih godina, ove godine motocikli, kvadovi, ATV-ovi i bicikli su predstavljeni u tri hale Beogradskog sajma (7, 8 i 9), koje su specijalno preuređene za izlagače i ljubitelje dvotočkaša.

Novina ovogodišnjeg Salona automobila i Sajma motocikala čiji je slogan "Godine prolaze strasti ne prestaju" je narukvica od papira za ruku koju će dobijati svi posetioci koji kupe ulaznicu kako bi lakše i funkcionalnije mogli da se kreću po celokupnom sajamskom prostoru.

Radno vreme sajma je od 10:00 do 20:00, a cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, 200 dinara za grupne pisete, dok je za đake i studente cena karte 150 dinara.

Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

U četvrtak, 30. marta, kako su najavili organizatori, biće organizovan Porodični dan, kada će biti omogućena porodična poseta sajma po ceni od 500 dinara

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GODINE PROLAZE, STRASTI NE PRESTAJU: Ministar Goran Knežević zvanično otvorio 53. SAJAM AUTOMOBILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017

Oko 410 izlagača iz 30 zemalja....Ministar privrede Goran Knežević svečano je danas otvorio 53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "MotoPas sion", na kojima je predstavljeno oko 410 izlagača iz 30 zemalja...Sajam automobila i motocikala se odrzava...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Otvoren sajam automobila

Izvor: Kamatica.com, 24.Mar.2017, 15:30

Ministar privrede Goran Knežević svečano je danas otvorio 53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "MotoPas sion", na kojima je predstavljeno oko 410 izlagača iz 30 zemalja..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.