Otkud Lazović novi kapiten? Lalatović rešava misteriju

Izvor: Telegraf.rs, 22.Nov.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkud Lazović novi kapiten? Lalatović rešava misteriju

Crveno - bele pred kraj jesenjeg dela sezone uzdrmala kriza među igračima, doduše nezvanična

Odluka da tri kola pre kraja Nenad Lalatović kapitensku traku oduzme Nikoli Mijailoviću može da se protučami na nekoliko načina, ali je činjenica da se nešto u poslednjih 48 sati drastično desilo u klubu iz Ljutice Bogdana.

Nikola Mijailović je nekoliko puta nezvanično bio “opominjan od strane čelnika kluba” zbog izjava i reakcija na treninzima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ali izgleda da je ono što se spekuliše, da je bio agresivan prema jednom od mlađih igrača na treningu ovoga puta bila kap koja je prelila čašu.

Spekulacije idu dotle da se spominje i njegov odlazak u januarskom prelaznom roku, iako poverenje trenera Lalatovića nije izgubio, čim se na startu meča sa Radničkim našao u startnoj postavi.

Izvesno je da će trener crveno – belih misteriju promene kapitena rešiti posle meča u Kragujevcu.

Meč pratite OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.