Otkriveno 7,5 kilograma amfetamina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2015, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno 7,5 kilograma amfetamina

Mađarska policija je na graničnom prelazu Reske - Horgoš otkrila 7,5 kilograma amfetamina u vozilu državljanina Srbije, koji je uhapšen i protiv njega je pokrenut postupak zbog posedovanja narkotika, saopštila je danas policija.

U saopštenju se precizira da je juče oko jedan čas ujutro kontrolom vozila nemačkih registarskih oznaka, kojim su putovala dva državljanina Srbije, u podu vozila otkriveno je sedam sumnjivih paketa.

Brzim testom utvrđeno je da se radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o amfetaminu, a otkriveno je ukupno 7,5 kilograma te supstance.

Iako je u svom iskazu poricao da ima bilo kakva saznanja o drogi u automobilu, policija je uhapsila 27-ogodišnjeg državljanina Srbije B.B, pokrenula krivični postupak i odvela ga u pritvor, dok je njegov saputnik saslušan kao svedok.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen državljanin Srbije

Izvor: Studio B, 06.Okt.2015

Mađarska policija je na graničnom prelazu Reske - Horgoš otkrila 7,5 kilograma amfetamina u vozilu državljanina Srbije, koji je uhapšen i protiv njega je pokrenut postupak zbog posedovanja narkotika, saopštila je policija...U saopštenju se precizira da je juče oko jedan čas ujutro kontrolom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.