Otkrivene premije igrača Azerbejdžana za bod protiv Hrvata

Izvor: Radio 021, 05.Sep.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivene premije igrača Azerbejdžana za bod protiv Hrvata

U kvalifikacijama za Euro 2016, Azerbejdžan je u Bakuu zaustavio Hrvatsku (0:0), a domaćini su za taj bod dobili odlične premije.

Već se i ranije pisalo o neverovatnim premijama koje imaju igrači Azerbejdžana, koje uspešno vodi hrvatski stručnjak Robert Prosinečki, ali ove cifre su - ogromne. Za eventualni trijumf protiv Hrvatske, stručni stožer i reprezentativci trebalo je da podele čak tri miliona evra.

Nisu uspeli, ali i za remi su napunili džepove. Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pisanju tamošnjih medija, a kako prenosi goal.com, svaki igrač za bod u dvoboju s Kovačevim izabranicima zaslužio je, verovali ili ne, 80 hiljada evra.

Pitanje je onda koliko bi premije iznosile da se Azerbejdžan kvalifikovao na kontinetalnu smotru, koja se 2016. održava u Francuskoj.

Inače, Prosinečki u Azerbejdžanu ima godišnju platu od 1,2 miliona evra.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.