Otkazana kik boks revija

Izvor: B92, 27.Maj.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazana kik boks revija

Kik boks revija u Beogradu, u okviru koje je sutra uveče trebalo da se održi šest profesionalnih borbi u disciplini K1, odložena je zbog tehničkih problema

"Promoter nije ispunio uslove propisane za organizaciju. Tražili su da se ceo dogadjaj pomeri za dve do tri nedelje, ali u ovom trenutku neizvesno je da li će se i kada revija održati", rečeno je danas u Kik boks savezu Srbije.

Prethodno je najavljeno pet profi duela izmedju zajedničke reprezentacije Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Rusije i ostatka sveta po K1 pravilima, a program je zakazan za subotu od 19.00 u hali 1 Beogradskog sajma. ;

U glavnom meču za titulu profesionalnog prvaka planete u istoj disciplini trebalo je da se sastanu reprezentativac Srbije Saša Polugić i Hamza Kendirdžiolu iz Turske.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.