Osladilo mu se zbog Krkića: Hjuz traži pojačanja u rezervama Barselone

Izvor: Blic, 27.Jan.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osladilo mu se zbog Krkića: Hjuz traži pojačanja u rezervama Barselone

Trener Stouka Mark Hjuz otputovao je u Španiju na utakmicu Segunde između Barseloninog B tima i Osasune (0:1) kako bi uživo gledao da li u rezervama Katalonaca može da pronađe novo pojačanje.

Za premijerligaša nastupaju trenutno dva izdanka Barselonine škole, Bojan Krkić i Mark Muniesa, a kako su obojica zadovoljili Hjuza svojim igrama, on će pokušati da im dovede još nekoga iz Španije.

Hjuzu su se svidela dvojica igrača, što je i sam potvrdio, ali nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << hteo da otkrije o kome je reč.

„Postoje dve opcije. Već sam razgovarao sa ljudima iz kluba, i uskoro će biti poznato da li će neko doći”, kazao je Hjuz za radio „Katalonija”.

Krkić je ove godine odigrao 16 utakmica za Stouk i postigao četiri gola, dok je levi bek Muniesa zabeležio 13 nastupa u Premijer ligi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.