Osim Gofana, Đoković je u Monte Karlu imao još jednog, MNOGO NEZGODNOG protivnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osim Gofana, Đoković je u Monte Karlu imao još jednog, MNOGO "NEZGODNOG" protivnika

Belgijanac bio bolji posle tri odigrana seta.

Novak Đoković je učešće na Mastersu u Monte Karlu završio u četvrtfinalu. Od najboljeg srpskog tenisera i drugog na ATP listi bolji je bio David Gofan, posle tri seta. Posle eliminacije sa turnira u gradu u kojem i živi, Đoković je analizirao meč sa Belgijancem.  U odlučujućem setu, imao je Novak i prednost od 4:2, ali je na kraju bilo 7:5 za Gofana.

- Bilo je nemoguće za igranje. Smetalo mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to svetlo, i posle 4:3 sam izgubio gem. Kada igrate na toj strani terena, kao da vam neko u lice uperi baterijsku lampu. Obojica smo se mučili na tom delu terena. On je uspeo da sačuva svoj servis na toj strani, ali ja nisam - objasnio je Đoković koji je u jednom trenutku i pao.

- Sa laktom je sve u redu.

Sada Novaka, očekuje Masters u Madridu (7. - 14. maj) na kojem i brani titulu.

- Šljaka je specifična podloga. Zahteva mnogo vežbe, mnogo kretanja. Nadam se da će toga biti dovoljno u narednim nedeljama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.