Osasuna ispustila dva gola i praktično ispala

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osasuna ispustila dva gola i praktično ispala

Težak udarac za ekipu Petra Vasiljevića.

Fudbaleri Osasune gotovo sigurno idu u niži rang pošto su danas sa direktnim rivalom Sportingom iz Hihona remizirali rezultatom 2:2.

Osasuna je imala velikih 2:0, pošto je u 19. minutu Mere postigao autogol, a u 72. Kodro duplirao prednost.

Ipak, ekipa Petra Vasiljevića je ponovo zakazala kada je bilo najvažnije, pošto je Sporting uspeo da dođe do izjednačenja u razmaku od samo dva minuta.

U 79. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kanelja je smanjio na 2:1, a samo stotinak sekundi kasnije, Kastro je postavio konačnih 2:2 i tako ostavio Osasunu bez šanse da opstane.

Osasuna je pobedom mogla konačno da pobegne sa dna tabele, ali sada i dalje drži fenjer sa 18 bodova, pet manje od današnjeg ribala i čak devet od Leganjesa koji je u sigurnoj zoni.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.