Orlovi ponovo zajedno

Izvor: MVP.rs, 23.Sep.2014, 02:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlovi ponovo zajedno

Sedam reprezentativaca Srbije će igrati na "Glorija kupu" u Istanbulu.

Početak nove košarkaške sezone u svim jačim ligama Evrope samo što nije počeo, a ekipe ulaze u poslednju fazu priprema. Priliku da provere u kakvoj su formi, šest evroligaških timova će imati na "Glorija kupu" u Istanbulu, a tamo će se naći čak sedam naših srebrnih košarkaša.

Nikola Kalinić, Stefan Jović (Crvena zvezda Telekom), Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << (Fenerbahče), Miloš Teodosić (CSKA), Stefan Marković (Unikaha) i Nenad Krstić (Efes) bi trebali da zaigraju na turniru, a pored utakmica, imaće priliku da još jednom saberu utiske posle sjajnog Svetskog kupa u Španiji.

Crveno-beli će na turniru igrati u grupi sa CSKA i Fenerbahčeom, dok će se u drugoj grupi naći Unikaha, Efes i Olimpijakos. Sve utakmice "Glorija kupa" će se direktno prenositi na televiziji Sport klub.

(foto: Twitter/N Tsynkevich)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.