Optužen mladić koji je bakljom pogodio golmana

Izvor: Akter, 30.Mar.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužen mladić koji je bakljom pogodio golmana

Osnovno tužilaštvo u Podgorici podiglo je danas optužnicu protiv Luke Lazarevića zbog ranjavanja ruskog golmana na kvalifikacionoj utakmici u glavnom gradu Crne Gore i zatražilo od suda da mu odredi pritvor

Lazarević je optuzen za "nasilničko ponašanje" na fudbalskoj utakmici i nanošenje lakše telesne povrede, saopšteno je iz tužilaštva, koje precizira da je taj mladić iz Podgorice bacio na fudbalski teren baklju u pravcu golmana reprezentacije Rusije i pogodio ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u vrat.

Dodaje se da je golman ruske repezentacije lakse povredjen i da je zadobio opekotine prvog stepena u predelu vrata.

Tužilaštvo traži od suda da Lazareviću odredi pritvor.

Golman fudbalske reprezentacije Rusije Igor Akinfejev povredjen je u petak vece u Podgorici u kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Utakmica izmedju Crne Gore i Rusije prekinuta je u 67. minutu, pri rezultatu 0:0.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.