Oproštaj u stilu najvećih - Evrogol Podolskog za pobedu Nemačke! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproštaj u stilu najvećih - Evrogol Podolskog za pobedu Nemačke! (video)

U velikom derbiju između Nemačke i Engleske, Lukas Podolski je u svojoj poslednjoj utakmici za "Pancere" evrogolom doneo pobedu svom timu.

Oproštaj kakav se samo poželeti može.

Lukas Podolski je danas odigrao svoju poslednju utakmicu za reprezentaciju Nemačke i to protiv reprezentacije Engleske, a uspeo je da donese pobedu svojoj reprezentaciji fantastičnim golom u 69. minutu meča.

Nismo gledali nešto zanimljivu utakmicu u prvom poluvremenu, nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << previše šansi, a Englezi su nešto više pretili od Nemaca.

Dele Ali i Lalana su imali svoje šanse, ali bez gola u mreži golmana Ter Štegena.

U nastavku Nemci prete preko Brandta, a Englezi preko Dajera, ipak, bez promene rezultata.

Onda je usledio taj 69. minut meča.

Do kraja je samo Sane imao dobru šansu nakon koje je Hart dobro intervenisao, a vredno pomena je i izvođenje iz igre Lukasa Podolskog u poslednjem minutu igre, Joakim Lev je želeo da sjajni napadač dobije ovacije na svom poslednjem meču za reprezentaciju Nemačke.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podolski se oprostio spektakularnim golom! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Mar.2017

Iskusni nemački fudbaler ove večeri je na "Signal Iduna Parku" odigrao poslednju utakmicu za reprezentaciju, a "bombom" je doneo pobedu svom timu protiv Engleske - 1:0...Kakav način da se stavi tačka na reprezentativnu karijeru!..Lukas Podolski je ove večeri na "Signal Iduna Parku" po 130., ali...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.