Oporavio se od napada nožem, a onda osvojio titulu: Bruk nokautirao Dana

Izvor: Blic, 29.Mar.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oporavio se od napada nožem, a onda osvojio titulu: Bruk nokautirao Dana

Britanski bokser Kel Bruk odbranio je titulu u velter kategoriji u IBF verziji, pošto mu je Rumun Džo Džo Dan predao meč u četvrtoj rundi.

Bruk je boksovao prvi put otkako je u septembru tokom odmora na Tenerifama ranjen mačetom u nogu.

Dvadesetosmogodišnji Bruk dominirao je od početka meča, poslavši Dana četiri puta na pod, pre nego što je sudija proglasio njegovu pobedu - pošto se Rumun u petoj rundi nije vratio u ring.

"Mislio sam da nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neću prohodati posle ranjavanja, a kamoli boksovati", rekao je Bruk.

Tridesettrogodišnji Dan nikada u karijeri do sada nije pretrpeo poraz u prethodnih 36 mečeva.

On je u drugoj rundi dva puta završavao na podu, a isto toliko u četvrtoj, da bi njegov tim u petoj rundi "bacio peškir".

Bruk, koji ima savršeni skor od 34 pobede u isto toliko mečeva odbranio je titulu koju je u avgustu prošle godine osvojio pobedivši na poene Amerikanca Šona Portera.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isečen mačetom, pa osvojio titulu

Izvor: B92, 29.Mar.2015

Britanski bokser Kel Bruk odbranio je ttulu u velter kategoriji u IBF verziji, pošto mu je Rumun Džo Džo Dan predao meč u četvrtoj rundi...Bruk je boksovao prvi put otkako je u septembru tokom odmora na Tenerifama ranjen mačetom u nogu...Dvadesetosmogodišnji Bruk dominirao je od početka meča,...

Nastavak na B92...

SENZACIONALNI POVRATAK BRUKA: Britanski bokser jedva preživeo napad mačetom, a onda odbranio titulu

Izvor: Kurir, 29.Mar.2015

LONDON - Britanski bokser Kel Bruk odbranio je titulu u velter kategoriji u IBF verziji, pošto mu je Rumun Džo Džo Dan predao meč u četvrtoj rundi...Bruk je boksovao prvi put otkako je u septembru tokom odmora na Tenerifama ranjen mačetom u nogu...Dvadesetosmogodišnji Bruk dominirao je od početka...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.