Opet lete rakete Felipea Andersona! Miha konačno pobedio zahvaljujući totalnoj ofanzivi  (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet lete rakete Felipea Andersona! Miha konačno pobedio zahvaljujući totalnoj ofanzivi (VIDEO)

Fenomenalni Brazilac iz Lacija ponovo delio lekcije i upisao prelep gol i asistenciju za trijumf Nebeskoplavih nad Sasuolom

U trenutku kada je igrao u senzacionalnoj formi i kada je golovima i asistencijama terorisao rivale Lacija po Seriji A, sjajni Felipe Anderson je morao na prinudnu pauzu. Skoro mesec dana je fantasični Brazilac bio odsutan sa terena što se i osetilo na rezultatima Nebeskoplavih. Kada se oporavio, bile su mu potrebne dve utakmice da namesti nišanske >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sprave i vrati se u onu formu od pre mesec dana. Već danas, u trećem meču po povratku na teren, Felipe Anderson je nastavio tamo gde je stao.

Fenomenalan gol brazilskog driblera je otvorio vrata trijumfa Lacijalima na gostovanju Sasuolu. Iako je Sasuolo igrao u najjačem sastavu sa udarnim trilingom Sansone - Zaza - Berardi, nisu zaslužili ništa drugo nego ubedljiv poraz od 0:3. Anderson je fantastičnom „plasirkom“ sa dvadesetak metara u 42. minutu načeo Sasuolo. Rezervista Klose je u 70. minutu u svom stilu pokazao kako se školski šutira glavom i posle idealnog centaršuta Felipea Andersona duplirao prednost. Na kraju je debakl Sasuola upotpunio Marko Parolo pošto je izbegao ofsajd zamku... Lacio ne odustaje od borbe za Ligu šampionu!



Konačno je sunce ogrejalo Sinišu Mihajlovića i Sampdoriju. Tim iz Đenove je prekinuo seriju od šest mečeva bez pobede pošto je posle preokreta savladao davljenika Atalantu u gostima sa 2:1. Izgledalo je da će Bergamaski uspeti da osvoje zlata vredne bodove u borbi za opstanak pošto je Stendardo kaznio odbranu Sampdorije i doneo prednost domaćem timu. Ipak, totalna ofanziva i igra sa napadačkim trilingom Murijel - Eto - Okaka Čuka su se isplatili Mihajloviću i Sampdoriji. Murijel je postigao gol za izjednačenje posle prelepog prijema na grudi i voleja levom nogom. Totalni proekret i pobedu Doriji je doneo Okaka Čuka koji je u gol pretvorio otpadak posle udarca Etoa. Sampdorija je iskoristila svoje šanse, tako da je i dalje u igri za plasman u Evropu.



Zveliku pobedu je ostvarila Ćezena i zadržala je šanse za opstanak. Romanjoli su minimalcem trijumfovali protiv Udinezea koji je u očajnoj formi i sada su samo četiri boda udaljeni od Atalante koja je prva iznad crte. Junak pobede je bio rezervista Alehandro Domingez koji je glavom zatresao mrežu pored skamenjenje odbrane Zebri. Ćezena je zaslužila pobedu s obzirom da je bila bolja i da se Defrel ispromašivao. Sada je i Udineze kandidat za ispadanje...



Golova nije bilo na Siciliji gde je neugodni Empoli odoleo Palermu. Sicilijanci su atakovali preko argentinskog tandema Vargas - Dibala, ali Gaučosi danas nisu imali sreće. Čak je Vargas pogodio i prečku što mu je bio osmi put ove sezone da je uzdrmao okvir gola. Imali su i gosti šanse preko veterana Makaronea, tako da je remi možda i najpravedniji ishod.

SERIJA A - 25. kolo:

Subota:

Kjevo - Milan 0:0

Nedelja:

Kaljari – Verona 1:2 (0:1)

/Konti 90 - Luka Toni 9, Gomez 56/

Palermo – Empoli 0:0

Sasuolo – Lacio 0:3 (0:1)

/Anderson 45, Klose 70, Parolo 77/

Atalanta – Sampdorija 1:2 (1:0)

/Stendardo 16 - Murijel 68, Okaka Čuka 81/

Ćezena - Udineze 1:0 (0:0)

/Rodrigez 76/

18.00: Inter – Fiorentina

20.45: Torino – Napoli

Odloženo: Đenova - Parma

Ponedeljak:

20.45: Roma - Juventus

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.