Opasno se zakuvalo u Čempionšipu: Jokanovićev Votford na deobi drugog mesta, Midlzbro izbio na vrh (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2015, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opasno se zakuvalo u Čempionšipu: Jokanovićev Votford na deobi drugog mesta, Midlzbro izbio na vrh (VIDEO)

Stršljenovi protiv Fulama upisali sedmu pobedu u poslednjih osam susreta - 1:0

Smena na vrhu Čempionšipa, ali i veliki korak Slaviše Jokanovića ka plasmanu u Premijer ligu! Utakmice 35. kola donele su prodor Midlzbroa na vrh tabele i omogućile srpskog treneru na klupi Votforda da sanja otvorenih očiju, jer su njegovi Stršljenovi „uboli“ još jednu trojku.

Sjajna forma Votfordfa naplaćena je još jednim trijumfom, trećim uzastopnim, a čak sedmim u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poslednjih osam rundi. Ovoga puta na Vikaridž roudu pao je dojučerašnji član elitnog ranga, Fulam - 1:0. Domaćin je počeo meč bez ove sezone odličnog Nigerijca Igala (ušao u 66. minutu), ali ga je na najbolji način odmenio Troj Dini. Momak kome je ovo peta sezona u Votfordu već u devetom minutu obradovao je publiku i pokazao da se nalazi u velikoj formi, jer mu je to bio treći gol na isto toliko poslednjih mečeva. Čak šesti od početka 2015. godine. Za prvu pobedu Votforda nad Fulamom na domaćem terenu još od 27. oktobra 1997.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.